torstai 30. syyskuuta 2010

Diane von Furstenberg Spring 2011

Luin jostain lehdestä, että Sarah Jessica Parker ihastui New Yorkin muotiviikoilla Diane von Furstenbergin malliston graafisiin printtiasuihin. Piti oitis käydä itsekkin tsekkaamassa miltä mallisto näytti. Aika vaikuttavia printtejä tosiaankin! Tässäpä muutamia kuvia mallistosta:







                                                                            (Pics)


keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Verho probleema

Muistatteko vielä kun keväällä joskus pähkäilin olkkarin tekstiilien kanssa? (Muistin virkistämiseksi tekstin voi lukaista täältä. ) En ole edelleenkään saanut isompaa muutosta huoneeseen aikaiseksi. Kääk, miten olenkin ollut niin saamaton!! Uuden sohvapöydön ja parit tyynyt olet saanut hommattua, mutta siinäpä ne muutokset sitten onkin.Verhot on siis edelleen samat.


Lähtötilanne näytti tältä:

Photobucket

Aloin miettimään, että jos heivaisin veke nuo paneliverho viritykset ja vaihtaisin tilalle pitkät vaaleat simppelit verhot. Miltä kuulostaisi?

tiistai 28. syyskuuta 2010

280910

Tänään jälleen liikenteessä beigen ja harmaan yhdistelmässä.  Asu oli lähes sama kuin tämä, jo aiemmin nähty asu.  Minulle on yhtä äkkiä iskenyt jokin kumma vimma solmia paitojen helmoja.

Today i was mixing nude and gray again. I was wearing almost the same outfit as this this.  As you can see i'm now very in love with knots!


maanantai 27. syyskuuta 2010

Studded dress and knots

Viikonlopun lasten kekkereitä "emännöin" tälläisessä asussa. Nappasin kuvat kauppaan lähtiessä. Lompakko jäi vahingossa kouraan, ja joo kyllä minulla oli kengätkin! Otin vaan juhlahumussa kuvat epähuomiossa sukkasillaan  ennen kenkien pukemista :)




Vastauksia

No, niin on tullut aika vastata kysymyksiinne. Kysymykset ei nyt varsinaisesti saaneet kommentti- eikä sähköspostilootaani pullistelemaan, mutta kiitokset kuitenkin parille ihanalle aktiiviselle lukijalle kysymyksistä. Pidemmittä puheita kysymysten ja vastausten pariin!

Hannukkaz kysyi: Missäpäin suomea asustelet ja millaista tyyliä yleensä noudatat? Ja mistä teet parhaimmat vaate-/asustelöydöt.

Minä vastaan: Asustelen pikkukaupungissa eteläisessä savossa. En oikein osaa sanoa millaista tyyliä noudatan. Tavis?! No, ehkä asukuvista näkee parhaiten tyyliäni.  Työpaikani sanelee tietyt ehdot pukeutumiselleni, mutta vapaapäivinä voin pukeutua hieman enemmän fiiliksen mukaan.
Pieni paikkakunta tarjoaa tosi suppeat shoppailumahdollisuudet, mutta viime aikoina olen tilannut paljon edullisia juttuja H&M:ltä. Myös Vero Modan ja Vilan mallistot ovat yleensä mieleeni.





Suvi M. kysyi: Millaisesta sisustustyylistä pidät?

Mitkä kolme vaatetta tai asustetta ostaisit jos saisit valita mitä vaan?

Minä vastaan: Tykkään suht modernista sisustustyylistä. Oman kotini sisustus ei vastaa ihan unelmakotiani, mutta hissun kissun kohti unelmasisustusta yritetään mennä. Kodistani voi nähdä joitain kuvia tunnisteen Home Sweet Home alta.


Kuvat lainattu


Kolme juttua joista haaveilen on alla näkyvä Mulberryn laukku (nähty myös Suvilla itsellään), Loubotin korkkarit ja YSL Arty sormus. Mc bootsit lisäsin neljäntejä kuvaan, koske ne ne ovat syksyn ostoslistallani. 




Photobucket
Kuvat lainattu



Lisäsin tuonne sivupalkkiin kävijäkyselyn, elikkä sieltä vaan klikkailemaan minkä ikäisiä olette! Toivottavasti tällä kertaa tulee enemmän kuin kaksi vastusta :)


Kysykee!

Moikkelis! Mukavaa alkavaa viikkoa! Tulin vaan muistuttelemaan, että iltaan saakka on aikaa esittää kysymyksiä. Yritän illalla saada aikaiseksi jonkunlaisen vastauspostin.

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Faux fur and leather

Eilen sain vihdoinkin laitettua päälleni tekoturkis liivini, jonka ostin huuto.netistä viime talvena. Olen hieman vierastanut liiviä tuon vinon vetskarin vuoksi. Näyttää auki vähän hassulta kun etukappaleet eivät näytä samankokoisilta.

Yesterday i was wearing my faux fur west which i bought last winter.  I have alianated vest because of crookes zipper which makes vest look silly when zipper is open.


Huomatkaa, että sain hiukset ponnarille. Hiusten kasvatus on siis jo hyvässä vauhdissa, vaikkakin ponnari on vielä aivan naurettava töpö!

Finally i could wear a ponytail!


Asustin liivin Hennesin solmuvyöllä. Sopiiko teistä tuohon liiviin?

What do you think about the knotted belt and vest;  good or bad compination?




Muistakaahan laitaa niitä kysymyksiä tulemaan! (Kts. posti alla!)



lauantai 25. syyskuuta 2010

Ask me anything!

Hoksasin juuri, että blogini täyttää tulevana maanantaina yhden vuoden. Aika huimaa, miten aika on blogin parissa kulunut! En olisi ikinä ensimmäistä postia kirjoittaessani uskonut kuinka tämä blogimaailma imaisee mukaansa. Koukuttavaa, eikö totta!
Ajattelin tulevien blogisynttäreiden kunniaksi järjestää teille ihanaisille mahdollisuuden kysyä minulta mitä tahansa, hyvän maun rajoissa tietenkin ;) Voitte lisätä kysymyksiä kommenttiboxiin tai lähettää niitä minulle blogini sähköposti osoitteeseen. (PowderRoom@hotmail.fi).  Teen kysymyksistä sitten erillisen postin ensi viikolla. Mutta nyt sitten vain kysmyjä rohkeasti tulemaan!

Photobucket

My blog has 1-year b-day next monday. To celebrate it i give you guys chance to ask me anything. You can write your question in the commnet box or send it to my e-mail. Address is PowderRoom@hotmail.fi.
I will answer to you question next week! 

Have a nice weekend!




perjantai 24. syyskuuta 2010

No ketchup just some mustard, please























 Tiedättekö mitä hyötyä on siitä, että on niin vanha, että jo kerran eletty tulee uudelleen muotiin?! No, tietysti se että voi kaivella naftaliinista vanhoja vaatteita jotka ovat taas uudelleen muotia :) Tällä kertaa tarkoitan tätä sinapinkeltaista vyötä. Väri lienee taas uudelleen trendikäs, korjatkaa jos olen väärässä... No, ehkä vyö ei muutoin ole kaikkein viimeisimpää huutoa, mutta minusta se toi kyllä ihan kivasti ilmettä asuun. Ette usko, mutta minulla on samaa sävyä oleva laukku ja kaulaliinakin. Sinällään ihme, että olen juuri nuo säilyttänyt sillä olen aika innokas kirppismyyjä.


Jättäkää hiukset noteeraamatta, kiitti!

Please, don't mind the horrible hair!


Nyt spotify päälle, poppis soimaa ja siivoamaan! Viikonloppuna meillä vietetään  poikien tuplasynttäreitä :) Vuosia täyteen yhteensä 18 v.


Victoria Beckham Spring 2011

Not bad at all!






More pics

torstai 23. syyskuuta 2010

DJ Got Us Falling In Love Again

Wow, it's already friday tomorrow!

Wear something red day

Punaiseen pukeutuminen osoittautuikin huomattavasti vaikeammaksi kuin mitä osasin ajatellakaan. Tummanpuhuvasta vaatehuoneestani kun ei oikein vierastamaani punaista vaatetta aamukiireessä meinannut löytyä. Tälläisen asun kiireessä pykäsin päälleni.  Ei kovinkaan punaista, mutta näillä nyt mentiin.


keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Pukeudu punaiseen päivä 23.9.2010

Huomenna vietetään Pukeudu Punaiseen päivää. Päivä on osa Suomen Sydänliiton NaisenSydän-ohjelman ja Maailman Sydänjärjestön Go Red for Women -kampanjan  toteutusta. Lisää tietoa kampanjasta täältä.




                         Aiotko sinä osallistua pukeutumalla punaiseen?

Jeremy Laing spring 2011

Antaa kuvien puhua puolestaan. I LOVE IT!












tiistai 21. syyskuuta 2010

Mahtavat Anderssonit

Törmäsin hauskaan sarjisblogiin, jossa on Anni Nykäsen mummo sarjakuvia.  Blogiin pääset tästä. Kannattaa käydä kurkkaamassa!





maanantai 20. syyskuuta 2010

Maanantaisin kauniina töissä?

Psychology Today -lehden uutisoiman tutkimuksen mukaan ihmiset käyttävät maanantaiaamuisin ulkonäkönsä hoitoon viikonpäivistä selvästi eniten aikaa. Viikon loppua kohti laittautumiseen käytetty aika suorastaan romahtaa.






Brittitutkimuksen mukaan naiset käyttävät kylpemiseen, vaatettamiseen, meikkaamiseen ja hiustenlaittoon maanantaisin keskimäärin 76 minuuttia, mutta perjantaisin enää 19 minuuttia. Miehet huoltavat itseään maanantaisin 28 minuuttia, mutta perjantaisin enää 11 minuuttia.





"Maanantaisin ihmiset tsemppaavat itsensä takaisin työmeininkiin", työelämäasiantuntija Cynthia Shapiro sanoo Psychology Today'ssa. "Se on psykologinen suojamekanismi."

(Teksti täältä)


Mitäpä tuumaatte tästä? Itse en omalta kohdaltani ihan ainakaan allekirjoittaisi tätä. Minusta perjantai on viikon paras päivä, ja silloin on maanantaita huomattavasti enempi fiilistä laittautua. Myös viikonlopun kiireettömät aamut ovat parhautta.




                                                                                (Kuva)

Hyvää alkavaa viikkoa!

Tällä Lykke Liin biisillä haluan toivottaa teille kaikille oikein ihanaa alkavaa viikkoa!

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Illan tilaus

Tervetuloa uudet lukijat

Ilokseni huomasin tänään, että olen saanut muutaman uuden lukijan. Tervetuloa mukaan! Kiva huomata, että blogini jaksaa kiinnostaa. Pysykäähän langoilla uudet ja vanhat ihanaiset lukijani! Ja uusiakin mahtuu vielä mukaa ;)

Photobucket



So beautiful

Löysin sattumalta ihania kuvia Jennifer Lopezista kaksosten kanssa. Kuvat on jo vanhoja, kaksoset lienevät jo noin parin vuoden ikäisiä. Mutta koska kuvat olivat mielestäni niin kauniita, niin ajattelin sulostuttaa näillä blogiani.

I found some pictures of Jennifer Lopez and the twins. Pics are old,  twins are around two years now.  But i think these are so beautiful pics, so i decided to share these with you anyway.






 Kuvat lainattu.

New jacket

Eilen tuli H&M: n paketti. Paketissa oli lähinnä lastenvaatteita tällä kertaa, mutta itselleni tilasin tämän jakun.




lauantai 18. syyskuuta 2010

Tunnustus

Sain Mustavalkoista ja harmaata  blogin Suvilta tälläisen tunnustuksen:


ISO KIITOS SUVILLE! Tunnustus sai minun suupielet kummasti nykimään ylöspäin.  Kandee muuten käydä stekkaamassa  Suvin  ihastuttava blogi!


Tunnustukseen kuuluisi jakaa se eteenpäin seitsemälle muulle blogille, mutta koska jo niin usean blogin sivuilla näkyy  jo samainen tunnustus, niin laitan tunnustukseen eteenpäin vain niille blogeille, jonka sivuilla en äkki vilkaisulla kyseistä tunnustusta huomannut. Elikkäpäs haluan antaa tunnustuksen seuraaville blogeille:







Go Paola!

IVANAhelsinki on ensimmäinen suomalaisyritys, joka on päässyt New Yorkin muotiviikoille. Tässäpä muutama kuva kevään 2011 mallistosta. Kivalta näyttää ainakin minun silmään.

IVANAhelsinki in the first Finnish company seen on New York's fashionweek. Here is some pics from collection. I like it!




                                         







                                                                             (Pics)

my might also like

Related Posts with Thumbnails