keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vappupallo(na)

Heipä hei!

Tulin vaan pikaisesti toivottamaan teille oikein  hauskaa vappua !  Millaisia suunnitelmia teillä on vapulle? Koska meillä ei ole mitään erityisiä suunnitelmia kun mieskin on vapun töissä eikä minulla ole varsinaisia vappuaiheisia kuvia napsittuna niin mennään sitten jälleen päivänasukuvilla. 
Ripsienkasvattelu on edelleen käynnissä. Ihan pienen pientä tuuheutumista onkin ehkä jo havaittavissa jos oikein suurennuslasin kanssa tutkii ;) Mutta vielä on matkaa siihen mikä oli lähtötilanne ennen pidennysten laittamista. No, maltti on valttia tässäkin asiassa :)

Nyt ruokakauppaan ja pikaisesti käväisemään työpaikalla, jotta olisi ensi viikolla kuuden viikon tauon jälkeen hieman kartalla missä mennään. 



tiistai 29. huhtikuuta 2014

Simppeliä

Jotenkin kaikkien niiden moniväristen manikyyrien jälkeen, joita olen viime aikoina väsännyt teki mieli tällä kertaa tehdä ihan vaan yksinkertaiset kynnet.



Kynnet on lakattu essien sävyllä 14 (Fiji). Lakkaa vetäisin  useamman kerroksen, koska yksi kerros ei mielestäni ole riittävän peittävä. Molempien käsien nimettöminen kynsiin liimasin vielä muutaman hopea koristeen. Nuo koristeet pysyvät muuten tuolla kynsinauhan vieressä tosi hyvin paikoillaan.


maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kolme raitaa kestää pojalta äidille


Ihanaa maanantaita!

Täällä pyörähti käyntiin viimeinen sairaslomaviikko ja kylläpä onkin aika mennyt nopsaan. Sairaalasta kotiuduttuani tuntui ihan että tähän kotona olemisen tylsyyteen voisi melkein kuolla, mutta nyt kun on ollut jo lupa ja voimia hieman puuhastella niin aika on kyllä kulunut vähän liiankin hyvin. 



Ajan kulumisesta puheenollen arvatkaapas miten vanhaksi sitä alkaakaan itsensä tuntemaan kun saa omalta lapselta vanhat pieneksi käyneet kengät käyttöönsä?!  Ja jos muistatte vielä kun viime viikolla kirjoittelin, että ollaan lähdössä pojan kanssa takkikaupoille, niin se takki löytyikin sitten lopulta miestenosastolta. Ihan hurjaa miten tuo aika kuluu!

Mutta nyt taidan lähteä kuluttamaan aikaa hieman päiväkahvikupposellisen ääressä.


Mukavaa viikkoa toivotellen,








sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

270414

En ole koko bloggausurani aikana oikein päässyt sinuiksi  päiväasu- ja yleensäkin omienkuvien julkaisun kanssa, mutta aina aika ajoin olen kuitenkin tuutannut niitä eetteriin.  Lähes poikkeuksetta asukuvat ovat kuitenkin aina nousseet kuukauden kymmenen luetuimman postauksen listalle, joten ilmeisesti ne kuitenkin teitä lukijoita kiinnostavat.  Jotenka vaikka liikutaankin oman mukavuusalueeni rajamailla niin asukuvia jälleen luvassa.




Päällä ei ollut mitään niin erikoista eikä ennen näkemätöntä, mutta pitkästä aikaan tuntui ihan kivalta pukeutua peplum toppiin. Hiukset sutaisin nopealle nutturasykerölle ja laitoin tollaisen yli söpön rusettipompulan vielä koristeeksi. Muuten mustan asun piristeenä toimivat pinkit Converset.



                                                                    

P.S. Topin helman alta pilkistää hieman tukivyö, mutta onneksi ensi viikon jälkeen pääsen siitä jo eroon :) Eli "ignoratkaa" se ;)



lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kosmetiikka koukussa



Olen tässä kuussa pitänyt hieman kirjaa rahankulutuksestani. Olenhan minä tiennyt, että aika paljon rahaa uppoaa meikkeihin ja kosmetiikkaan yleensäkin, mutta en oikeasti olisi osannut arvata, että summa on noinkin iso! Eikä kuu ole vielä edes ihan lopussa... Taitaa olla naapurin rouvankin ostoksetkin laskettuna tuohon ;) Tässä on siis sellainen rahareikä, johonka minun olisi hyvä kiinnittää hieman tarkempaa huomiota!  En välttämättä aina osta mitenkään kalliita merkkituotteita, mutta huomaan hamstraavani tuotteita, kuten suihkusaippuoita ja vartalovoiteita vaikka entisiäkin avaamattomia purkkeja on kaapeissa.  Kemppareiden ostelusta on tullut sellainen huono tapa, josta aioin nyt pyrkiä eroon.


Sorruin jälleen tilaamaan Victoria's Secret tuotteita. Tilasin Midnight dare body lotionin ja suihkusaippuan.
Entisiäkin VS vartalovoiteita on kolme lähes korkkaamatonta purkkia. Suihkusaippuaa sentäs ei ollut ennestään kuin yksi ja sitä olenkin käyttänyt jo jonkun verran. Tosin Tukholmasta ostamani Sephoran suihkusaippuatkin on vielä kokonaan koskemattomia.



Tässä kuussa on tullut ostettua noiden VS tuotteiden lisäksi Lumenen kasvovettä ja eyeliner, Opin kynsilakka, kynsilakanpoistoainetta, Talika, Kanebon ripsien pohjustusainetta ja ripsari.  Kyllä siinä on kuulkaa euro poikineen hävinnyt tililtä. Vielä on pakko tässä kuussa ainakin sijoittaa päällyslakkaan,  sillä entisessä jo pohja häämöttää.  Vannon kautta kiven ja kannon, että ensi kuussa yritän sitten vähentää tuntuvasti kempparimenoja. Eihän siinä ole mitään mieltä hamstrata kemppareita nurkkat täyteen. Sitä paitsi rajansahan on niiden säilyvyydelläkin.


Lähdenkin tästä nyt saunaa ja pesen itseni tuolla ihanalla mehukkaan vadelman ja raikkaan santelipuun tuoksuisella Midnight Dare suihkusaippualla ja tuoksua tehostamaan levitän saunan jälkeen vielä saman sarjan body lotionia. Vaikka nuo purkit ovatkin kauniita niin enemmän nämä kuitenkin tuovat iloa kun niitä käyttää pelkän purkkien ihailun sijaan. Eli käyttöön vaan :)



Herkullista lauantai-iltaa toivotellen,


                                                                         

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Avocadosalaatti hunajaisella kastikkeella

Moikkelis koikkelis!

Arki-iltaisin paras salaatti on sellainen, joka syntyy pienellä vaivalla, mutta maistuu kuitenkin hyvältä.
Itse tykkään kovasti rucolasta ja avocadosta ja niistä syntyikin eilen illalla helppo salaatti. Tuo hunajainen kastike antoi kivasti hieman erilaista makua salaatille.





Avocadosalaatti hunajaisella kastikkeella

3-4 annosta

2 avocadoa
sitruunamehua
yksi rasia/pussi rucolaa
siemeniä

Hunajainen kastike

½ sitruunan puristettu mehu
1 rkl öljyä
1 rkl hunajaa
2 tl sinappia
rouhittua mustapippuri

1.Halkaise avocadot ja poista kivet. Lusikoi hedelmälihat leikkuulaudalle ja viipaloi avocadot.
2. Pirskota päälle sitruunamehua, jotta avocadot eivät tummu.
3. Sekoita kastikkeen ainekset.
4. Huuhtele rucola ja siirrä tarjoiluvadille. Asettele päälle avocadot ja siemenet. Valuta kastike päälle.




                                                                      

torstai 24. huhtikuuta 2014

Eilistä asua ja suoristettuja hiuksia



Eilen suoristin hiukset taas pitkästä aikaan. Yhteen aikaan en voinut sietää yhtään kiharoita ja vetelin joka aamu hiukset suoristusraudalla.  Minulla on jonkun verran luonnonkiharat hiukset, joten suoristamisessa on tosiaankin oma hommansa. Nyt taas on sellainen vaihe, että mielumminkin kiharran hiukset. Ihan kivathan noi on noin suoranakin, mutta jotenkin tuntuu että nuo suorat hiukset vievät piirteitä vielä enenmmän alaspäin ja muistutan lähinnä noita-akkaa ;)




Vilasta ostettu musta-valkoinen raitamekko on ollut yksi lemppareitani viime aikoina. Olen usein yhdistänyt sen tennareihin ja biker takkiin.
Näin samaisen mekon sini-valkoisena Pintariipaisuja blogin Emmalla ja hänen inspiroimanaan yhdistin mekkoon pantterihuivin. Emmalla on muuten paljon muitakin kivoja asuja ja kauniita kotikuvia, eli kannattaa käydä kurkkimassa jos blogi ei ole sinulle ennestään tuttu.

.

Jaahas, me  lähdetään tästä poitsun kanssa takki ostoksille  Voi kertoa ettei tule olemaan helppo homma löytää teinarille takkia tästä tuppukylästä. 
*Pyyhkii hikeä otsalta* 

Mutta palaillaan beibet 




keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Dominojäätelö

Pääsiäisenä meillä ei kovin kummoisia kokkailtu. Lähinnä tehtiin kaikkea sellaista mitä pystyi valmistamaan ulkona grillissä kun oli niin hyvät ilmat. Toisena pääsiäispäivänä tein kuitenkin nopsan jälkkärin vaniljajäätelöstä ja Dominokekseistä.  Tämäkin ohje on jälleen sellainen ohje, ettei siinä onnistuminen vaadi kovin kummoisia kokkaustaitoja.





Dominojäätelö

(n.6 annosta)

1 litra vaniljajäätelöä
1 pötkö dominoja
vadelmahilloa
koristeluun Mariannerouhetta

Ota jäätelö huoneenlämpöön ja anna sen notkistua hieman kunnes jäätelö on työstettävää. Murskaa Domino keksit ja sekoita ne jäätelön joukkoon. Annostele esim. kirkkaan juomalasin pohjalle vadelmahilloa ja lusikoi sen päälle jäätelö-domino sekoitusta. Koristele Marianne rouheella.

Dominot voit halutessasi korvata myös Marianne täytekekseillä.



Makoisaa keskiviikkoa toivotellen,


                                                                          




                                                                         

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Valmiina aurinkoon

Pääsiäisvapaat on nyt vietetty ja talo on taas hiljentynyt päiviksi.  Minun sairasloma jatkuu vielä pari viikkoa ja sitten alkaa jälleen normaali arki rullaamaan. Nyt saan siis vielä hetken nauttia kiireettömistä kotipäivistä.




Poden täällä kovaa kuumetta. Nimittäin matkakuumetta! Etelän aurinkoon tekisi niin mieli! Kuumetta ei yhtään helpota nämä uudet korkkaamattomat bikinit, jotka ostin viikko sitten. Kiitokset vaan siskolle, joka vinkkasi tälläiset nähneensä. Vielä tekisi mieli ostaa toiset sellaiset hieman värikkäämmätkin biksut, mutta vielä ei ainakaan ole ottanut silmään sellaisia minun vartalotyypille sopivia kaunokaisia. No, vielä on bikinikeleihin aikaa, joten eiköhän ne täydelliset värikkäät yksilötkin vielä vastaan tule ennen pitkää.




Mutta nyt ulos pienelle kävelylle nauttimaan tuosta ihanasta kevät auringosta! 
Tästä alkaa jälleen kesäksi bikinikuntoon kampanja. Ihan vielä en vaan ole päättänyt miksi kesäksi ;)



sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäispäivä








Nämä pääsiäisrakeet oli niin kauniita, että pitihän ne tänäkin pääsiäisenä ikuistaa tänne blogin puolellekkin.
  

Mukavia vapaapäivien jatkoja toivotellen, 



lauantai 19. huhtikuuta 2014

Liitutaulu munat





Meillä on tänä vuonna laitettu pääsiäistä aivan ennätys vähän esille. Edes raeruohoja ei tänä vuonna kasvanut. Tulppaanit, suklaamunat, pajunkissat ja nämä  pari pääsiäistä sitten maalaamani liitutaulu munat toimivat meillä pääsiäiskoristeina.  Pääsiäistä on otettu vastaan rauhallisissa merkeissä ihan vaan tässä kotosalla. Miehen vapaatkin alkavat vasta tänään, joten tänä iltana päästään vasta viettämään aikaa koko perheenä. ♥. Suunnataankin tänään vielä vanhempieni mökille viettämään iltaa ja päästään nauttimaan minun vanhempieni valmistamaa ruokaa. Aivan parasta, koko perhe saman pöydän ääressä . Pakataan mukaan saunakamppeet ja tyttären jälkkäriksi valmistama persikkarahka  . 

Tulipas paljon sydämiä, mutta sallittakoot se näin pääsiäisenä!


Mukavat pääsiäisen jatkot Sinulle!


perjantai 18. huhtikuuta 2014

Maastoa ja raitaa

Kävin eilen hieman kiertelemässä kauppoja.  En tiedä pitäisikö olla huolissaan, mutta en ostanut mitään ;) Kertaakaan en edes ahtautunut sovituskoppiin. No, lauantainen autokauppa reissu selittänee hieman tilannetta ja ehkä en ole vielä menettänyt ihan otetta kuitenkaan ;)  Käytiin systerin kanssa lounastamassa ja oli kyllä kivaa" laatu-aikaa". Liian harvoin tulee tehtyä yhdessä mitään vaikka melkein naapureina asutaankin.

Ajattelin pitkästä aikaan laittaa teille hieman asukuvaa. Edellinen julkaisemani asupostaus olikin pikkujoulu asu. Tämä on siis tämän vuoden ensimmäinen asupostaus, jos ei treenivaate postauksia lasketa mukaan.
Ihmettelen vaan mitä tuossa kollaasin viimeisessä kuvassa oikein tapahtuu ;)

Minulla oli päällä huuto.netistä huutamani  takki yhdistettynä raitapaitaan. Olen tosi huono yhdistelemään erilaisia kuoseja, mutta minusta tuo raita sopi tuohon maastokuosiin aika hyvin. On muuten vaikea  ottaa sellaisia kunnollisia asukuvia, ainakin jos pitää itse kuvata itseään. Eli nostan kyllä hattua kaikille muotibloggareille.


Kuten kuvista näette olen pysynyt tiukkana enkä ole marssinut ottamaan uusia ripsenpidennyksiä. Jee, hyvä minä! Eiköhän näistäkin tyngistä taas parin kuukauden päästä viimeistään saada jotain kunnon ripsarilla aikaiseksi.

Takki Forever21
Paita Lindex
Huivi Seppälä
Housut Vila 
Kengät Converse


                                                                          

torstai 17. huhtikuuta 2014

Miehen kaapilla








Täällä blogissani ei ole juurikaan nähty miesten vaatteita, mutta nyt innostuin kuvamaan mieheni uusia Converseja ja muita pikku juttuja.  En ole siis ainut meidän perheestä, joka on tykästynyt tennareihin ;)






                                                                     



my might also like

Related Posts with Thumbnails