lauantai 31. toukokuuta 2014

Nolo mutsi


Eilen Facebookin puolella kerroinkin, millaista vääntöä käytiin tyttären kanssa siitä mitä äiti saa laittaa koulun kevätjuhlaan päälle. En muuten koskaan aikaisemmin ole ajatellut olevani mitenkään nolo äiti, mutta niin sitä vaan on tuollaisen esiteinin mielestä, ja  ihan riippumatta siitä miten pukeutuu. Itse olisin ehkä valikoinut päälleni jotain ihan muuta kuin mitä lopulta laitoin, mutta aika hyvin päästiin kompromissiin tyttären kanssa sitten lopulta kuitenkin :) Ja vaikka korkkarit oli ehdottomasti kielettyjen listalla niin nämä nudet korkkarit kelpuutti tytärkin. Kunhan vaan en laittanut näitä tai näitä supernoloja "liian erottuvia" korkkareita.



Hamekin oli  tytsyn mielestä hieman siinä ja siinä kun eihän siinä nyt olisi tuollainen helma saanut olla, mutta jotenkin sen kuulemma kuitenkin kestää ;) Kaulakoruksi valikoitui tyttären avustuksella tuo musta pallokoru, ei mitään liian bligiä eikä huomiota herättävää myöskään korujen rintamalla.



Lopulta olin itsekkin ihan tyytyväinen lopputulokseen, ihan tyylikäs kombo kuitenkin. En tiedä mistä noita ilmeitä oikein tulee, mutta katsoin parhaaksi lätkäistä naamarin eteen tuollaiset häivytyspallerot.

      Kohta sitten vaatteiden vaihto ja kohti ylioppilasjuhlia. Huomenna sitten juhlimaan kaksoistutkintoa.

                                          Tämä viikonloppu on siis yhtä juhlaa :)


                                                             

perjantai 30. toukokuuta 2014

Ankle cuff




 
Aikaisemmin julkaisemani kynsipostauksen yhteydessä mainitsinkin teille jo uusista kengistäni.
 
Nyt kuvamatskua niistä :)
 
Kengissä on kaikki mistä tykkään; hieman kantaa, nilkkaremmi, sopivasti rouhetta ja hieman kimallusta.
 
Laitatin näihinkin kenkiin suutarilla sellaiset puolipohjalliset, jotka eivät ole liukkaat sisällä. Muuten nuo olisivat olleet aika killerit esim..  klinkkerilattialla.
 
 
★ You never know how strong you are until you dance
 
all night in heels ★



 
 
 
 

torstai 29. toukokuuta 2014

ThermaCare

Buzzadorina pääsen aina aika ajoin testailemaan erilaisia tuotteita. Tällä kertaa pääsin mukaan ThermaCare kampanjaan testaamaan niskan, hartioiden ja ranteiden hoitoon tarkoitettuja kertakäyttöisiä lämpötyynyjä. Tähän kampanjaan läksin suurella innokkuudella mukaan sillä olen kärsinyt niska-ja hartiaseudun vaivoista enempi tai vähempi liki niin kauan kuin muistan. Joudun töissä olemaan tietokoneella aika paljon ja töiden jälkeenkin tulee vielä viihdyttyä täällä blogistaniassa jonkun verran. Niskat eivät tästä koneella olosta oikein tykkää ja niskojen takia joudun ajoittan popsimaan  särkylääkkeittäkin.  Tämä lääkkeettön hoitovaihtoehto oli minulle siis  ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.


ThermaCare tyynyt lämpiävät automaattisesti itsestään kun tyyny on poistettu ilmatiiviistä pussista. Tyyny lämpiää noin 30 minuutin kuluessa  40 asteeseen. Tyyny pysyy lämpinä 8 tuntia ja se pysyy hyvin paikoillaan tarran ansiosta. Eihän tuo varsinainen kaunistus ole, mutta tuskimpa tämä niskassa muutoinkaan tulisi lähdettyä esim.kaupungille tepastelemaan.



Alkuun olin aika skeptinen näiden suhteen ja mietin miten nämä eroavat niistä mikrossa lämmitettävistä kauratyynyistä.  Kauratyynyt ovat minusta myöskin oikein hyviä tuotteita, mutta ne tulee helpommin lämmitettyä liian kuumiksi ja toisekseen ne taas jäähtyvät huomatavasti nopeammin.  Ainut miinus näille tuotteille tulee tuosta kertakäyttöisyydestä. Tuotteen voi hävittää talousjätteen mukana, mutta kyllähän ne tietysti jätevuorta kasvattavat.




Jos olet kiinnostunut liittymään Buzzadoriksi voit lukea asiasta lisää täältä klik, klik.


Sateisin helatorstai terkkusin,






keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Little misDress





Facebookin puolella kirjoittelinkin joku aika sitten siitä miten meillä on etsitty tyttärelle mieluista juhlamekkoa kissojen ja koirien kanssa. Ongelmalliseksi tilanteen on tehnyt se, että meidän neiti 12 v. (tänä vuonna jo 13 v) on pienikokoinen ikäisekseen ja hänen käyttämänsä vaatteet ovat noin 9-10 vuotiaan kokoa. Sopivaa kokoa olevat juhlamekot taas ovat melkein järjestään olleet nuoren naisen mieleen liian lapsellisia. Vihdoinkin neitiä ja äitiäkin miellyttävä mekko löytyi Little misDress merkiltä.  Mekon helma on takaa pidempi ja helma on tosi kauniisti laskeutuvaa kangasta. Mekko menee syksyisempiin ja talvisempiinkin juhliin kun mekkoon yhdistää vaikka mustan boleron.
  
                                              Mekko oli siis tosiaankin  löytö


                                                              


maanantai 26. toukokuuta 2014

Kivaltava kaksikko











Sain tänä vuonna äitienpäivälahjaksi ihastuttavan levän hopeasormuksen. Lahja oli tosi mieleinen ja kävin itse ostamassa korukaupasta sen kaveriksi vielä toisenkin hopeasormuksen. Minä olen aina jotenkin tykännyt enemmän hopea- kuin kultakoruista. Lisäksi  nämä käyvät kivasti yhteen        
minun hopeanvärisen rannekellon ja rannekorujen kanssa.


       Oletteko te enemmän hopea- vai kultakorujen ystäviä?


                         





sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Korallia ja korkkareita



Aikaisemman kenkäpostaukseni inspiroimana myös kynsissä on nyt  korkkareita ja hopeaa. 

Mitäs tykkäätte?

Ostin muuten toisetkin kengät joissa on aika makeat hopeakannat. Ne pääsivätkin jo eilen oikein tosi toimiin kun olin työkamujen kanssa viettämässä tyttöjen iltaa ja jorattiin jalat muussiksi pikkutunneille saakka. Kivaa oli! Yritän ensi viikolla saada kuvaa kengistä tänne blogin puolellekkin :)





torstai 22. toukokuuta 2014

My big girl panties




Olen oikein urakalla uudistanut alusvaatelaatikon sisältöäni viime aikoina. Olen yrittänyt ostaa vain ja ainoastaan kunnolla istuvia rintaliivejä ja niihin mätsääviä pikkareita tai isokkeja niin kuin ne meitsin tapauksessa ovat ;)  Ne huonosti istuvat, hankaavat tai puristavat rintsikat kun tuppaavat sitten kuitenkin jäädä käyttämättä olivatpa ne miten kauniita hyvänsä. Minun on aika vaikea löytää sopivia liivejä ja nyt yllätyinkin kun löysin sopivat liivit Seppälän Great Girls mallistosta. Sovitin vielä tavanomaista kokoani yhtä kuppikokoa isompia liivejä ja nehän olikin oikein hyvät. Pöksyissä taas vastaavasti ostin numeroa tavanomaista pienemmät kuin noissa on hieman tavallista reilumpi mitoitus. Pitääkin muistaa jatkossakin aina sillöin tällöin kurkata myöskin noi isojen tyttöjen alusvaatehyllyt.


                  Keep Calm and love your curves ♥  

                                                                


tiistai 20. toukokuuta 2014

Hopeakantaiset






 Voi kuinka aurinko onkaan hellinyt meitä parina viimeisenä päivänä! Harmi, vaan että työnteko on hieman häirinnyt auringossa paistattelua ;)  Onneksi ainakin viikonlopuksi vielä on luvattu lämpöistä ♥ 


Nyt kun tarkenee jo ilman sukkiakin niin nuo kuvan ihanuudetkin pääsevät pian ulkoilutukseen.


             I summer


                                                                


maanantai 19. toukokuuta 2014

Vähän mielihuvitusta

Eilen illalla viriteltiin lasten kanssa kisakatsomo olkkariin. Harmi vaan ettei ottelun lopputulos ollut ihan toivotunlainen. Meillä on käytössä sellainen tapa, että lauantai karkkipäivä ja siitä poiketaan vain äärimmäisen harvoin. Lähinnä matkoilla ja sen sellaisissa jutuissa voi syödä namusia poiketen karkkipäivästä. Ehkä tuosta namien napostelemattomuudesta johtuen meidän perheen ipanoilla ei ole koskaan ollut reikiä hampaissa. Ja se on hieno juttu se!
No, tällä kertaa eilen poikettiin kuitenkin tuosta karkkipäivästä ja maistelimme Cloettan lähettämiä kesäuutuuksia.



Cloettan paketissa tuli kaksi erilaista TV mix pussia; Comedy ja Crime. Comedy pussi sisältää hulvattoman karkkikimaran hedelmäiisä viinikumeja, rakeita ja vaahtomakeisia. Nämä tuoksuivat tosi hyvältä ja oli vaikeuksia saada kuvat otettua ennen kuin pienet kädet alkoivat napsimaan mellejä kupista.
Crime on rikollisen hyvä sekoitus salmiakkia ja lakritsia.



Monelle jo tutut aakkoset ovat myös saaneet hieman uutta makumaailmaa. Aakkoset Svengi iloittelee kesätunnelmissa duomauilla. Pussissa on yhdeksää eri makua.



Oikein hyvältä maistuivat niin kuin arvata varmaan saattoikin :)




*Postaus tehty yhteistyössä Cloettan kanssa*






sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Johan räpsyy

 Olen pysynyt tiukkana enkä ole vielä(kään) lampsinut ottamaan uusia ripsenpidennyksiä vaikka mieli on kyllä tehnyt. Eikä se, että minun kosmetologilla näyttää olevan menossa vielä joku alennuskampanja koskien pidennyksiä yhtään helpota tuota ripsihimoani. Mutta nyt pysyn tiukkana ja annan omien ripsien elpyä vielä tovin. Kesäloman kunniaksi otan sitten taas pidennykset.


Eilen olin miehen siskon maisterijuhlissa ja sinne väsäsin laittaa tekoripset. Olen ihan tosi harvoin käyttänyt tekoripsiä ja olen ollut tosi epävarma niiden käytön suhteen. Sen kerran kun olen tekoripsiä käyttänyt on minulla koko ajan ollut sellainen olo, että ne tipahtavat pois tai ainakin repsottavat rumasti kulmasta.
Eylure tekoripsiä olen käyttänyt aikaisemminkin ja sellaiset ostin tälläkin kertaa. 
Vaikka ripsienlaittamisessa meinasi muutama ärräpää päästäkin niin tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon. 
Harmi ettei meikistä ja ripsistä tullut otettua kuvaa.


Minulla on tänä kesänä tiedossa muutamia muitakin juhlia ja luulempa, että juhlameikin osaksi laittelen jälleen tekoripset. Uskon, että harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa ja muutaman käyttökerran jälkeen ripsien laittaminen onnistuu jo huomattavasti helpommin :)



Nyt jännittämään Suomen lätkämatsia!













perjantai 16. toukokuuta 2014

Kesä tulee, tuleehan?!







Hyr! Onpas ollut vilakkaa viime päivät! Jos Pekka Poutaan on uskominen niin huomisesta alkaen pitäisi sään jälleen lämmitä. Ja sehän passaa kyllä tälle tytölle :) 
Hellehatulle tuskin on ihan vielä käyttöä, mutta ostin tuon  musta-valkoisen ihanuuden lähinnä rantsulomaa varten, joka on buukattuna kesäkuulle. En ole yhtään hattu ihmisiä (paitsi pipoista tykkään), mutta tuo sopinee mustavalkoisten biksujen kanssa aivan loistavasti.


Rentouttavaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua toivotellen,








my might also like

Related Posts with Thumbnails