maanantai 28. syyskuuta 2015

Meikkaa kuin Kim




                            Töttöröö!

Uusimman Kauneus & Terveys lehden innoittamana ostin itselleni ihka ensimmäisen kasvojen varjostus paletin. Lehdessä mainostettiin "Meikkaa kuin Kim" otsikon alla Isadoran Face Sculptor palettia ja silloin hoksasin, että juuri tuollainen tuotehan minulta puuttuikin meikkipussista :)



Minä olen kyllä sellainen mainosten orja, ettei mitään rajaa ;)  Laukkasin heti ostamaan Sokokselta kyseisen tuotteen itselleni. Kävikin munkki sillä paletti oli  ihan tuntuvassa tarjouksessa.



Vaikkei minusta Kimin näköistä saisi sitten edes ihmeellisimmällä taikasauvalla, niin olen kyllä tyytyväinen tuohon palettiin.



Paletin takakannessa on vielä näppärä kuva, josta voi muistin virkistämiseksi katsoa mihin kohtaan kasvoja mitäkin väriä sutia. Tarvitset vain hyvät siveltimet tasaisen lopputuloksen saamiseksi. 



Itse teen niin, että teen ensin pohjameikin L'orealin meikinpohjustusvoiteella ja Diorin meikkivoiteella. Meikkivoiteen kiinnitän Lumenen puuterilla ja näiden päälle laitan noita värejä tuosta paletista. Aikaisemmin olen käyttänyt varjotusten tekemiseen aurinkopuuteria ja poskipunaa mutta tuo vaalea korostusväri on mukava uusi tuttavuus.


Värien käytössä on hyvä muistaa kohtuus. Meikkiä on huomattavasti helpompi lisätä kuin ottaa pois.




1 kommentti:

  1. Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta!
    Luulenpa että minäkin haluan kokeilla palettia. Cool pink -sävyt näyttävät tosiaan houkuttelevan viileiltä ja suomalaiselle sopivilta.
    Kaunista lokakuuta! :)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails