keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Suklaa proteiinivanukkaat sokkotestissä

Moikka moi!

Nyt olisi pitkästä aikaan vähän jotakin muuta kuin kosmetiikka tai leivonta-aiheista postausta luvassa. No, herkullinen on tämänkin postauksen aihe, sillä makutestasimme viiden hengen voimin ruokakauppojen hyllyistä löytyviä proteiinivanukkaita. Olen itse jo jonkun aikaa syönyt näitä töissä iltapäivän välipalana, mutta nyt halusin vertailla eri merkkejä hieman tarkemmin. Testasimme kolmea eri suklaavanukas merkkiä; Njie ProPudia, Ehrmann Chocolate puddingia ja Fast Pudixia.



Siirsin vanukkaat pois alkuperäisistä pakkauksistaan, ja maistelimme vanukkaita sokkona. Näin mielikuvat merkeistä tai purkin ulkonäkö eivät vaikuttaneet testin tuloksiin. Pisteytimme vanukkaat niin, että parhaanamakuiselle vanukkaalle kukin antoi 3 pistettä, toiseksi parhaalle 2 pistettä ja kolmanneksi parhaalle 1 pisteen. Voin kertoa ettei vanukkaiden laittaminen parhausjärjestykseen ollut helppoa sillä suuria eroja näiden maussa ei tosiaankaan ollut.



Jaetulle ensimmäiselle sijalle päätyivätkin tasapistein Njie ja Ehrmann. Fast jäi selkeästi makutestin viimeiseksi. (Njie ja Ehrmann saivat molemmat 12 pistettä ja Fast 6 pistettä).

Meidän kaupoissa ainakin tuo Ehrmannin vanukas on näistä kolmesta ollut edullisin, joten itse luultavasti jatkossa ostan sitä aina kun vaan tavoitan sitä kaupanhyllystä. Tämä vaan tosi usein ollut loppuunmyyty :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails